Čaj od industrijske konoplje 50g

Čaj od konoplje napravljen je od lišća ručno brane industrijske konoplje.

(0 recenzije korisnika)

  • bogat je vitaminima, hranjivim tvarima, antioksidansima i kanabidiolom (CBD)
  • djeluje kao prirodni analgetik koji može ublažiti mučninu i potaknuti apetit u onkoloških bolesnika
  • ne sadrži više od 0,2% THC-a, a toliko niska koncentracija je u zakonskim okvirima i ne može se osjetiti prilikom konzumiranja čaja

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 3.72 (28.03 kn)

5.31 (40.01 kn)

SAŽETAK PROIZVODA

Čaj od konoplje napravljen je od lišća ručno brane industrijske konoplje Čaj od konoplje je idealan za ublažavanje boli. Zapravo, to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg ga ljudi konzumiraju. Aktivni sastojci iz biljke apsorbiraju se kroz probavni trakt i jetru.

Njegov efekt nastupa između 30-90 minuta nakon uzimanja. Učinci obično traju oko 4-8 sati, a najviši učinak dostiže se nakon 2-3 sata. Zbog sporog ali dugotrajnog djelovanja, čaj od konoplje može biti posebno koristan za osobe s kroničnim stanjima kao što su rak, AIDS, multipla skleroza, epilepsija, Chronova bolest i reumatoidni artritis.

Sastav: 100% čaj od konoplje

KORAK 1

Proces prerade konoplje započinje žetvom. Kombajnom koji ima poseban nastavak režu se gornje trećine stabljika.

KORAK 2

Neposredno nakon žetve stabljike odvozimo u sušaru na sušenje. Konoplju sušimo u sušarama, a sam proces je vrlo osjetljiv – pogreške u odabiru vremena sušenja i temperature na kojoj će se proces odvijati negativno se odražavaju na kvalitetu gotovih proizvoda.

KORAK 3

Nakon sušenja slijedeći je korak separacija, odnosno razdvajanje cvijeta, sjemena i otpadnih dijelova stabljike. Cvijet i sjeme potrebno je dobro očistiti od eventualnih nečistoća.

KORAK 4

Čaj od konoplje radi se od osušenih cvjetova, listova i sjemenki industrijske konoplje, te je bogat antioksidansima i kanabidiolom (CBD).

REZULTAT

Poznato je da je kanabidiol jedna od glavnih supstanci konoplje. Čaj od konoplje pun je vitamina, hranjivih tvari i antioksidansa.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čaj od industrijske konoplje 50g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)