Lemon Haze 5g

Kategorija: Konopljin cvijet

Kako mu i samo ime kaže, Lemon Haze ima izraženu citrusnu aromu zahvaljujući svojim terpenima i vrlo jako izražen okus, a to je glavni razlog zbog kojega veoma diže raspoloženje uz svoje guste i kompaktne cvjetove obložene kristalnim trihomima.

(4 recenzije korisnika)

 • Udio CBG-a: 9,65%
 • Udio THC-a: 0,08%
 • Bez aditiva
 • Citrusni i osvježavajuć okus
 • Veoma jaka aroma
 • Kompaktni, veliki i gusti cvjetovi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 21.23 (159.96 kn)

26.54 (199.97 kn)

SASTOJCI:

Cvijet industrijske konoplje sa EU sortne liste, mirisno bilje, Cannabis Sativa L, Santhica 27

KAKO KONZUMIRATI?

Pojedini proizvodi na stranici nisu za konzumaciju ili oralnu upotrebu. Ti proizvodi su legalni i iz legitimnog organskog uzgoja i služe kao suvenir, kao kolekcionarski primjerak. Nisu psihoaktivni.

KORAK 1

Selektivni uzgoj se uvelike razlikuje od industrijskog uzgoja zato što je potrebno ukloniti muške biljke sa polja, a ostaviti samo ženski cvjetove, koji su puno potentniji kanabinoidima nego industrijski cvijet koji je osjemenjen. Zahtijeva mnogo angažmana, jer je biljke potrebno pratiti minimalno dva do tri puta tjedno, kako bi se postigla što bolja kvaliteta uzgoja.

KORAK 2

Nakon isteka vremenskog perioda u kojem je biljka spremna za branje, počinje ručno branje  –  biljke se ručno skupljaju i spremaju za sušenje. Kreće se s procesom trimanje cvijeta tijekom kojeg se odstranjuje lišće i grana, kako bi cvijet izgledao kompaktno i uredno.

KORAK 3

Kad je trimanje završeno, pripremamo cvijet za sušenje. Nakon što je dostigao željenu suhoću, počinje proces CURINGA (Curing je  proces koji uključuje starenje/sušenje ubranog biljnog materijala kako bi se konkretno podesio sadržaj vlage i omogućilo raspadanje šećera i klorofila prije konzumiranja). Proces traje otprilike 3-4 tjedna, ovisno o sorti i kvaliteti samog cvijeta.

KORAK 4

Nakon što je proces CURINGA gotov, cvijet se šalje na analizu da se utvrdi njegova kvaliteta. Nakon analize i zadovoljavajućih rezultata, cvijet se pakira u staklenke i stavlja u prodaju.

4 recenzije za Lemon Haze 5g

 1. Petar

  Ovakav CBG još nisam dobio ni iz jednog dućana od kojeg sam naručio ili kupio u njemu osobno. Ugodno iznenađen kvalitetom i izgledom samog cvijeta❤️

 2. Milan Š

  Danas dobio svojih 5 grama i stvarno sam oduševljen da se miris konoplje osijeti tolko jako, a okus je predivan nakon što se zapali. Velika promjena s obzirom da u dućanima drže cvijet koji je ispran u otapalu neke vrste (alkohol, medicinski benzin, itd…)

 3. Boštjan Belingar

  Danas dobio svojih 5 grama i stvarno sam oduševljen da se miris konoplje osijeti tolko Cbd kapi , a okus je predivan nakon što se zapali. Velika promjena s obzirom da u dućanima drže cvijet koji je ispran u otapalu neke vrste (alkohol, medicinski benzin, itd…)

 4. KmtckWheli

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)