Mliječni namaz od lješnjaka s hladnim prešanim konopljinim uljem

Domaći namaz od lješnjaka s hladno prešanim konopljinim uljem prava je rapsodija okusa – u bogatu aromu prženih lješnjaka i fine belgijske čokolade savršeno se uklapa hladno prešano konopljino ulje jer ono ima orašaste note.

(1 recenzija korisnika)

  • Prženi lješnjaci
  • Belgijska mliječna cokolada
  • Hladno presano ulje konoplje
  • Pulma mahune vanilije
  • ECO cacao
  • Sol

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6.86 (51.69 kn)

9.80 (73.84 kn)

SAŽETAK PROIZVODA

Domaći namaz od lješnjaka s hladno prešanim konopljinim uljem prava je rapsodija okusa – u bogatu aromu prženih lješnjaka i fine belgijske čokolade savršeno se uklapa hladno prešano konopljino ulje jer ono ima orašaste note. Svaka komponenta ovog namaza ima svoju ulogu – lješnjaci su jako dobar izvor dijetalnih vlakana , a proteini su također sastavni dio ove namirnice. Dobar su izvor minerala – mangana, bakra, magnezija, fosfora i željeza. Bogati su vitaminima E, B i folnom kiselinom. Hladno prešano konopljino ulje bogato je antioksidansima i mnogim za zdravlje značajnim mineralima (kalcij, magnezij, sumpor, kalij, fosfor, željezo i cink), ima visoki udio proteina, te sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina. U prilog blagodatima koje ljudskom organizmu donosi kvalitetna čokolada govori istraživanje provedeno na 25.000 ispitanika koji su dnevno konzumirali 100 grama visokokvalitetne čokolade – pokazalo je da su značajno smanjili rizik od srčanih bolesti i udara. Razmazite svoje nepce ovim zdravim namazom!

Recenzije

1 recenzija za Mliječni namaz od lješnjaka s hladnim prešanim konopljinim uljem

  1. Odlicno!

    Odlicni namazi. I jedan i drugi.. dvije teglice smo potrosili u roku 2 dana. Bolje od bilo kojeg drugog cokoladnog namaza… Mlijecna cokolada bolja za kruh, a bijela cokolada bolja za palacinke.. ali svakako izvrsni i jedan i drugi i idu stvarno na sve, ali evo ovo je nas zakljucak ????

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)