Orange Haze 5g

Orange Haze cvjetovi su jedni od najizraženijih voćnih sorti koje su dostupne. Ova sorta ima prekrasan citrusni okus zajedno sa svojim gustim i tvrdim cvjetovima koji su prekriveni kristalnim trihomima.

  • Udio CBG-a: 8,43%
  • Udio THC-a: 0,08%
  • Bez aditiva i pesticida
  • Citrusni i osvježavajuć okus
  • Jaka i intenzivna aroma
  • Kompaktni, veliki i gusti cvjetovi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 20.00 (150.69 kn)

26.54 (199.97 kn)

SASTOJCI:

Cvijet industrijske konoplje sa EU sortne liste, mirisno bilje, Cannabis Sativa L, Santhica 27

KAKO KONZUMIRATI?

Pojedini proizvodi na stranici nisu za konzumaciju ili oralnu upotrebu. Ti proizvodi su legalni i iz legitimnog organskog uzgoja i služe kao suvenir, kao kolekcionarski primjerak. Nisu psihoaktivni.

KORAK 1

Selektivni uzgoj se uvelike razlikuje od industrijskog uzgoja zato što je potrebno ukloniti muške biljke sa polja, a ostaviti samo ženski cvjetove, koji su puno potentniji kanabinoidima nego industrijski cvijet koji je osjemenjen. Zahtijeva mnogo angažmana, jer je biljke potrebno pratiti minimalno dva do tri puta tjedno, kako bi se postigla što bolja kvaliteta uzgoja.

KORAK 2

Nakon isteka vremenskog perioda u kojem je biljka spremna za branje, počinje ručno branje  –  biljke se ručno skupljaju i spremaju za sušenje. Kreće se s procesom trimanje cvijeta tijekom kojeg se odstranjuje lišće i grana, kako bi cvijet izgledao kompaktno i uredno.

KORAK 3

Kad je trimanje završeno, pripremamo cvijet za sušenje. Nakon što je dostigao željenu suhoću, počinje proces CURINGA (Curing je  proces koji uključuje starenje/sušenje ubranog biljnog materijala kako bi se konkretno podesio sadržaj vlage i omogućilo raspadanje šećera i klorofila prije konzumiranja). Proces traje otprilike 3-4 tjedna, ovisno o sorti i kvaliteti samog cvijeta.

KORAK 4

Nakon što je proces CURINGA gotov, cvijet se šalje na analizu da se utvrdi njegova kvaliteta. Nakon analize i zadovoljavajućih rezultata, cvijet se pakira u staklenke i stavlja u prodaju.

Recenzije